HET NU OOK MOGELIJK OM EEN WENSBOOM TE HUREN:)

De standaard verhuurperiode is drie dagen

Dat betekent dat u de 1e dag van de verhuur de wensboom op kan komen halen (of bezorg ik deze), de 2e dag is de wensboom volledig bij u en de 3e dag brengt u deze weer terug (of haal ik deze weer bij u op). Uiteraard is het ook mogelijk om de wensboom voor een langere periode te huren. Ter indicatie is een week huur twee maal de dagprijs.

WENSBOOM 4D

185 cm hoog

De wensboom van 185cm hoog kan werkelijk overal staan door de geringe hoogte en omvang, maar toont alsnog als een ware grote boom. Daarnaast biedt ze voldoende ruimte om aan te staan en kaartjes schrijven.

250,-
  • Excl. 21% btw

WENSBOOM 6D

200 cm hoog

 De wensboom van 200cm hoog is ideaal als er een plekje nodig is waar bijvoorbeeld kinderen kunnen knutselen of om voor volwassenen een heerlijk plekje te kunnen creëren. De zes krukken kunnen erbij worden gehuurd.

350
  • Excl. 21% btw

WENSBOOM 6D

240 cm hoog

Deze wensboom staat prachtig in een grote hal of ruimte. Trekt direct de aandacht van iedere bezoeker en vult de gehele ruimte met sfeer! Het tafelblad is op stahoogte en dus ideaal om wensen aan te schrijven.

450,-
  • Excl. 21% btw

De standaard verhuurperiode is drie dagen

Dat betekent dat u de 1e dag van de verhuur de wensboom op kan komen halen (of bezorg ik deze), de 2e dag is de wensboom volledig bij u en de 3e dag brengt u deze weer terug (of haal ik deze weer bij u op).

TRANSPORT

Wij kunnen het transport van de wensboom voor u uit handen nemen. Daarnaast wordt de wensboom als extra service voor u ter plaatse in elkaar gezet en uiteraard bij het ophalen weer uit elkaar gehaald.

Bezorgen en ophalen!

2,-Per kilometer*
  • *Aantal kilometers (enkele afstand) vanaf postcode 1906WK (Dit is dus incl. het bezorgen en ophalen).

HART WENSBOOM MET LOGO OF TEKST

ACTIE NU GRATIS!

In het midden van de boom is de vorm van een hart uitgezaagd, waar een hart (naturel standaard bijgeleverd) in opgehangen kan worden. Een prachtige manier om aan te geven waarvoor de wensboom is. Een hart van hout kan altijd nabesteld worden en deze naar wens ook laten beschilderen. Zoals een logo, een quote, datum etc.

Beschilderen of branden met logo of korte tekst (tweezijdig)

35,-Excl. 21% btw
  • Nabestelling naturel hart €15,-

HOSTESS

Met veel liefde en plezier sta ik graag voor u naast de wensboom! Mijn ervaring is dat het fijn is voor genodigden om begeleid te worden bij het invullen van de kaartjes. Ook om men te enthousiasmeren om dat te gaan doen. Zeker als de wensboom wordt ingezet als promotie voor een product of dienst is dat zeer aan te bevelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

WILT U GRAAG EEN WENSBOOM HUREN EN/OF HEEFT U VRAGEN?

Neemt u dan even contact op! Ik ben altijd bereikbaar via telefoon en de mail.

NEEM CONTACT OP