MIJN MISSIE

’t Tempelhuys

anouschka-brom

Anouschka Brom

DE CIRKEL IS ROND

Dat is waar ik voor ga! Ik zet alles op alles om een Troostbos te kunnen realiseren in Nederland. Een plek in het midden van de natuur waar je heen kan gaan als je behoefte hebt aan troost en warmte. Of dat nu is vanwege eenzaamheid, pijn of verdriet. Een ieder is welkom!

Een prachtige plek in de natuur waar de bomen met hun takken en bladeren bescherming bieden. Waar de vogels hun levenslied zingen. Waar je altijd warm ontvangen wordt met een kopje warme Troostthee in het theehuis. Wat te midden in het Troostbos zal staan;)

Waar diverse plekjes in het Troostbos zijn waar je helemaal tot rust kan komen, verwerken of samen kan zijn.   Zoals het schrijvershutje waar je een brief aan jezelf of aan een dierbare kan schrijven. Een plek waar je samen kan gedenken of een ceremonie kan houden. Wensbomen waar je jouw wens of liefdevolle gedachte in kan hangen. Diverse stilteplekjes waar je helemaal tot rust kan komen. Kortom alles wordt hand in hand met de natuur ingericht om zo een warme en liefdevolle plek te kunnen bieden waar een ieder altijd welkom is!