BETALEN EN VERZENDEN

Betaling

Gaat u akkoord met de offerte dan ontvangt u van mij een factuur met totale bedrag. De prijzen zijn vermeld incl. en  excl. 21% Btw. Het bedrag dient u vooraf te betalen. Na ontvangst van de aanbetaling wordt de bestelling in behandeling genomen. U wordt daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht. U dient vooraf te controleren op juistheid voordat u overgaat tot een daadwerkelijke bestelling.

Als ik uw bestelling hebben vervaardigd ontvangt u mij een schriftelijk bevestiging. Er wordt door mij dan overgegaan tot verzending of maken wij een afspraak wanneer ik de boom bij u kan leveren.

Betalen kan door overschrijving . De betalingsgegevens(ook voor het buitenland) vind u hieronder, maar ook op de factuur die per mail naar u wordt verzonden.

Betalingsgegevens WiFiTrees:

ING rekeningnummer 0007 9640 02 op naam van Happy Spirits
IBAN code: NL49 INGB 0007 9640 02
BIC/SWIFT code: INGBNL2A

Verzenden en bezorgen

De wensbomen van 80cm en 120cm hoog worden aangetekend verzonden door PostNL. De overige wensbomen bezorg ik zelf in Nederland.

  • Voor de levering dient er 1 persoon aanwezig te zijn die kan helpen met het plaatsen van de wensboom
  • WiFiTrees worden voor u ter plaatste gemonteerd
  • Telefonisch of per mail maken wij vooraf een afspraak voor de levering.
  • Kosten voor het vervoer zijn gratis in Nederland (bij verkoop)
  • Op de offerte en factuur worden de eventuele bezorgkosten aangegeven.

Bij de verhuur worden de bezorgkosten berekend op basis van een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer. Hierbij reken ik de afstand van ons adres naar uw afleveradres en het retour. Daarnaast worden de kosten mede berekend op basis van de benodigde reistijd met een vergoeding van €25,- per uur excl. 21% Btw. Hierbij wordt rekening gehouden met een reistijd berekend door Google Maps zonder files en dergelijken.

Afhalen

Het is ook altijd mogelijk bestellingen op afspraak bij mij af te halen. U ontvangt van tevoren altijd bericht vanaf wanneer de bestelling bij mij klaar staat.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Mocht u vragen hebben over een betaling of verzending dan horen wij dat graag.

NEEM CONTACT OP